Forside » Ski

Bliv skilærer med Højskolen Østersøen

Fire måneder på højskole – fire måneder på de bedste skisportsteder i Østrig. En oplevelse for livet. Du er garanteret arbejde i den østrigske skisport-sæson i fire måneder – vi kalder det højskole med job-garanti.

Vi skaffer jobbet til dig – du skal bare pakke skiene.

Næste hold starter til efteråret

Det næste skiinstruktør-hold starter d. 11. august og kører frem til den 13. december 2019. Du får fire måneder ved havet og fire måneder i bjergene! I løbet af højskole-opholdet får du for alvor fyldt din sociale og sproglige værktøjskasse. Så er du helt klar til arbejdet i Østrig. Du tager afsted til Østrig sammen med dine venner fra højskolen og har dermed allerede et netværk på plads inden du lander på skibakkerne.

TILMELD

Bliv klædt godt på!

Formålet med fire måneders højskoleophold er at klæde dig på til at håndtere de udfordringer du bliver stillet overfor, når du skal arbejde i Østrig.  På Højskolen Østersøen kommer du til at indgå i et internationalt miljø, hvor du møder unge fra hele verden. Derfor er bliver du også vant til at omgås vidt forskellige mennesker, og stadig få fællesskabet til at fungere.

På Højskolen Østersøen bliver du en del af et aktivt miljø, så du bliver fysisk forberedt til de mange timer på pisten.

Studierejse til Østrig

Midt i højskoleopholdet tager vi jer med til Østrig. Dette er altid en stor milepæl for de elever som ønsker at blive skilærer, da de her skal deltage på instruktørkurset i Kaprun. Vi tager dig altså med til Østrig og sørger for at du kommer godt igennem din uddannelse. Vi har et mangeårigt samarbejde med skiforbundet SBSSV i Kaprun, ved Kitsteinhorn gletscheren. Instruktørkursets længde er 10 dage.

Grundet den forberedende undervisning du har modtaget på højskolen består ca. 95 % af vores elever og får deres certifikat med hjem.
Skulle det ske at man ikke består en af kursets eksaminer så er der stadig mulighed for at tage på sæson i Østrig. Man skal blot tage en reeksamen i marts.

Intensiv sprogundervisning

Når vi arbejder med sprog på Højskolen Østersøen er det med det mål at alle skal kunne tale sammen. Vi har elever fra alle hjørner af verden, som lærer sprog med og af hinanden. Sammen har vi det sjovt med sprogene og derfor arbejder vi bl.a. med workshops, foredrag og emnedage. Alle elever har vidt forskellige forudsætninger og uanset hvor meget eller hvor lidt sprog du kan i forvejen, styrker vi din sprogkompetence. På alle niveauer – også dit. Vi arbejder på tre forskellige niveauer (begynder, let øvede, øvede), og vi ved, at vi kan give dig en positiv oplevelse ved at lære sprog. En oplevelse du måske ikke har med i bagagen, men som vi har 20 års erfaring med at give dig.

Udtalelser fra tidligere elever

Jeppe

siger

Udtalelse fra Jeppe

“Det var superfedt at være på højskolen i de fire måneder – man får et helt specielt sammenhold og man lærer menneskene at kende på en helt unik måde. Man sover, bliver undervist, spiser, bruger fritid og fester under samme tag. Da vi kom til Østrig var vi allerede godt rustede både kultur- og sprogmæssigt.”

Jacob

siger

Udtalelse fra Jacob

Opholdet på højskolen var jeg rigtig glad for. Man bliver overrasket over, hvor mange søde mennesker der kan være på et sted. Alle var bare så venlige og jeg synes det beviser, at hvis man lærer folk at kende rigtig godt, så bliver man ikke skuffet over hvad man finder ud af. Ellers har det, at stå på ski, bare en god appel til dejlige mennesker.

Karina

siger

Udtalelse fra Karina

Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forventet inden jeg startede på skibums-linjen. Men én ting er sikkert; Det var meget federe! Østrig var fantastisk. Jeg havde meget positive oplevelser med min arbejdsgiver/arbejdgivere. Jeg følte, at hvis jeg havde spørgsmål eller andet jeg gerne ville snakke om, kunne jeg altid sige det.

Jonas

siger

Udtalelse fra Jonas

Hvis man bare havde fuldt lidt med i tysk timerne de fire måneder vi gik på Højskolen Østersøen, og derfor kan forstå bare en smule tysk, så kommer det hurtigt. Personligt snakkede jeg allerede meget bedre tysk efter bare to uger, og det bliver kun bedre med tiden fordi man nu ikke har noget valg end at snakke tysk.

TILMELD

<- Læs om Verdensborger

Læs om Natur:Retur ->